۸۵ درصد فارغ التحصیلات جذب این مکان ها میشوند .علاقه به این رشته خیلی مهمه من خودم هیچ علاقه ای به پزشکی و دندون نداشتم وندارم تنها گزینه انتخابیم داروسازی بود واسه یه خانم کار توی داروخانه خیلی راحتره در واقع کار خاصی انجام نمیده در واقع مشاوره دارویی و تجویز داروهای بدون نسخه و دستور زدن داروها و در نهایت ساخت داروهای ترکیبی. مثل یه پزشک نیاز به کار شبانه روزی نداره و این موضوع روی زندگی ایندش تاثیر زیادی داره به هر یه خانم حداکثر باید یک سوم زندگیش رو صرف کار بیرون کنه و بقیه انرژیش رو بذاره واسه زندگیش خب اینکه فقط بشینی تو داروخانه و یه کار روتین وخسته کننده انجام بدی جالب نیست اما یه جورایی ارزش داره هر چند اگه علاقه و سواد خوبی داشته باشی میتونی توی داروخانه خیلی مفید باشی مریضا رو راهنمایی کنی و مشاوره بدیمشکلی که این رشته داره اینه که متاسفانه در ایران نقش داروساز در پرسه درمان مشخص نیست و ساختار داروخانه ها طوریه که به یه داروساز اصلا اجازه نمیده که از دانسته هاش استفاده کنه و در اختیار مردم قرار بده و این باعث میشه نتونه که زکات درس سختی که خونده پس بده.
علاوه بر ارائه خدمات فوق، خدمات دیگری نظیر موارد زیر ارائه می گیرد:
تدوین فهرست داروئی بیمارستان، کنترل و نظارت بر نحوه مصرف دارو به وسیله بیمار، تهیه شرح حال و تشکیل پرونده داروئی برای بیماران بستری شده و پیگیری امر دارو و درمان بیمار.
در بخشهای مختلف تهیه، ساخت، کنترل کیفیت، نگهداری، مدیریت و واحد تحقیقات کارخانه های داروسازی، وجود و فعالیت داروسازان ضروری است و هم اکنون عدهای از داروسازان در این بخش مشغول بکار و فعالیت هستند.
دارندگان مدرک دکترای داروسازی میتوانند پس از گذراندن امتحان دستیاری و یا phd به عنوان دستیار (رزیدنت) مشغول به ادامه تحصیل و سپس جذب دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی و صنعت شوند.
در مورد درس خوندن باید بگم که حسابی باید بخونی چون بیشتر درساش حفظی هست البته ازمایشگاه هم تا دلت بخواد داره واز انواع علوم از شیمی و فیزیک و پزشکی و داروشناسی و گیاه شناسی و غیره توش هست و وقتی درست تموم شه اگه حسابی توی این ۶ سال تلاش کرده باشی واسه خودت یه پا علامه میشی بر خلاف پزشکی که بعد از علوم پایه کار توی بیمارستان شروع میشه داروسازی تقریبا تمام طول تحصیل توی دانشگاه و ازمایشگاهی.
دروس پایه
بیولوژی نظری، فیزیک نظری، ریاضیات پایه و مقدمات آمار، شیمی عمومی، بیوشیمی، فیزیولوژی، شیمی آلی، تشریح، اصول خدمات بهداشتی،آمار حیاتی، شیمی تجزیه، میکروبشناسی نظری و عملی، انگلشناسی و قارچشناسی، ایمونولوژی، کمکهای اولیه،
دروس تخصصی
گیاهشناسی دارویی، اشکال دارویی، تغذیه و رژیم درمانی، مواد خوراکی نظری، مدیریت در داروسازی، درمانشناسی، اطلاعات دارویی، شیمی دارویی، فارماکولوژی، مفردات پزشکی، فرآوردههای دارویی بیولوژیکی، فیزیکال فارماسی، روشهای دستگاهی، سمشناسی، بیوفارماسی، داروسازی صنعتی، کنترل میکروبی دارویی، کارآموزی صنعت، زبان تخصصی، مقدمات داروسازی، گیاهشناسی داروسازی، کارآموزی داروخانه (بیشتر درسهای این رشته همراه با آزمایشگاه ارائه میشود).
پس از اخذ مدرک دکترای عمومی دارو سازی به شرط داشتن معدل کل بالاتر از ۱۵، دانشجو می تواند در امتحان دوره تخصصی شرکت کند. دانشجویان پذیرفته شده در دوره تخصصی بسته به گرایش تحصیلی خود، واحدهای گوناگون و متنوع دیگری را (تقریبا ۴۰ واحد) در سطح پیشرفته و تخصصی می گذرانند که بخش عمده آن پایان نامه تخصصی است.
قبل از انتخاب پایان نامه تخصصی، دانشجو باید در امتحان جامع تخصصی که در سطح کشور برگزار می شود نمره قبولی را کسب نماید.
سرانجام پس از نگارش و دفاع از پایان نامه به اخذ مدرک دکترای تخصصی پی اچ دی نایل شوند.
که در حال حاضر در داخل کشور ارایه می گردند عبارت است از: شیمی دارویی، دارو سازی، مفردات پزشکی، رادیو فارماسی، فارماکولوژی، مواد خوراکی و آب شناسی، فرآورده های آرایشی و بهداشتی، دارو سازی بیمارستانی ، فرآورده های بیولوژیک، زهر شناسی. علاوه بر رشته های یاد شده، فارغ التحصیلان رشته دارو سازی عمومی می توانند در تخصص های علوم پایه پزشکی نظیر: بیو شیمی، انگل شناسی پزشکی، میکرب شناسی پزشکی، فیزیولوژی، آمار حیاتی، تغذیه، ایمونولوژی، ویروس شناسی و ژنتیک نیز شرکت نمایند.